hiss och diss


*Gamla kompisar de är ju dom som vet det mesta om en. Dom som man har massa gamla minnen med som man kan skratta åt. Det är inte alltid man håller kontakten om man känt varandra jätte länge men det är ju roligt om man gör det. Det är liksom något speciellt med gamla kompisar.
* Glass de är alltid gott. En varm sommar dag så är det verkligen jätte gott! Och annars också förstås. Men glass ja det är verkligen super gott, och det är ju gott med något kallt när det är varmt ute eller så.
*Bloggar , det är verkligen bra att man kan skriva som en dagbok eller vad man nu vill kalla det på internet. Där kan ju alla som vill läsa det och så är det kul att läsa andras bloggar.
*Lördagar , det är så skönt när man vaknar och har 2 lediga dagar framför sig. Man kan vara med kompisar eller bara ta det lungt. Man får sova hur länge man vill och gå och lägga sig när man vill också :)

*redovisningar, när man ska stå vid kateden(stavning?) och läsa upp något för hela klassen. Det är absolut inte kul. Det är en stooor DISS!
*Dagbok, varför skriva dagbok i en skrivbok när man kan blogga? Mycket enklare och roligare att blogga.
*Missa bussen/tbanan, det är jävligt jobbigt att missa bussen/tbanan när man har skit bråttom.
*Måndagar, en hel skolvecka framför sig. Massa  läxor , och ja usch!


Hade tråkigt så gjorde några hissar och dissar :)


Kommentarer
Postat av: linda

SVAR: tack :)

2010-03-26 @ 06:52:57
URL: http://lindainaction.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0