hello

Tjabba :) Har inte bloggat på väldigt långt tid för är mest inne på iphonen så det blir liksom inte direkt att man bloggat men som sagt ska försöka ibland, allt är superduper bra! Har fått reda på två betyg MVG i spanska och VG i matte, jätte nöjd såklart. Nu har planerna på USA kommit upp och pappa vill gärna också några veckor nästa sommar så det ska  vi försöka göra annars blir det språkresa för min del med en kompis som redan är bestämt. På fredag hämtar vi våran bordie collie som är 1 månad då, och ska heta Sidney :) Ja som ni hör har mycket hänt, det är snart sommarlov bara 3 dagar kvar som är enligt schema skönt! I sommar blir det massa skojiga saker kompisar, hunden, utomlands osv :) Puss

lördag

Hej! :) Förlåt att jag inte bloggat sen i torsdags typ men har fixat med min iphone typ hela tiden just nu laddar jag över mina låtar från itunes till iphonen, trodde inte det skulle gå men det går utmärkt. Igår var sista prao dagen, frågade mina frågor (som jag hade fått från skolan) och sen hade vi fredags mys, fick ett jätte bra omdöme av dom så är jätte glad för det kommer vara viktigt sen när jag ska söka sommarjobb. Sa hejdå till alla och kommer nog komma tillbaka alla sa att dom ville att jag skulle göra det och jag har tyckt att det varit jätte roligt. Sen när jag kom hem så var mormor och morfar här, jag ska ju konfomera mig på söndag så dom har åkt ända från ånge. Sen vid halv 4 träffade jag Ida vi köpte lite godis sen drog vi till konfan, vi repeterade 2 gånger allihopa och sen så stack jag hem :)

torsdag 5/5

Hej älsklingar!
Idag har det varit ännu en underbar dag kom hem från praon nyss slutar mellan 2-3 varje dag.
Imorgon ska jag träffa Ida direkt efter paron halv 4, måste hem emellan. Just nu ska jag kolla på
lite iphone 4 apps. Härligt värre! Hoppas ni haft en bra dag, allt går så fort det är liksom bara 5 veckor
kvar snart och sedan är det sommarlov. Kan knappt tro det, den här terminen har gått jätte fort!
I sommar kommer jag mest vara med kompisar, nästa sommar blir det språkresa tror jag.
Puss


Hiss/diss


*Våren- Det är då allt blir så fint, då man börjar vara ute & grilla eller ha picknik med kompisar, jätte mysigt! Och sen så blir det så vackert när allt börjar växa och komma till liv igen, och förstås så betyder det att sommaren är påväg.
*Iphone 4-Som ni alla vet så har jag fått en iphone 4 och den är bäst, skit nöjd!
*Glass-Hahah ärligt talat älskar jag glass, så himla gott extra på sommaren/våren då det börjar bli varmt då är det super gott & det är alltid spännande vilka nya glassar som kommer varje sommar.
*Söta sms/meddelanden-Ingen kan säga att man inte gillar att få söta sms, det gör alla. Och det är verkligen härligt att få, ibland så kan det kanske vara jobbigt och ta emot en komplimang men på sms nja då är det bara trevligt. Tack till alla er som dagligen ger mig söta sms, söta komplimanger och kommentarer det gör min dag!♥
*Prao-Ja just nu håller jag ju på att praoa på mitt gamla dagis, och tycker det är jätte bra att man får praoa för det är lärorikt och även roligt. Det här är min sista vecka på dagiset, men kan tänka mig att det är inte den sista gången jag är där. Alla är så himla trevliga barn samt vuxna, jätte roligt & trevligt!


*Snö-Usch, jag gillar verkligen inte snö. Visst det kan vara mysigt den veckan runt julafton och det men varför kan inte snön bara försvinna efter det? Nej, den ska ligga kvar till mars/april typ.. Usch, om det inte vore klimatet så vore sverige säkert super bra men nej skulle verkligen inte kunna tänka mig att bo här som vuxen, alldeles för kallt! Hellre regn än snö..
*Headsett-Ja mitt föra headsett till min sony ericsson mobil gick ju SÅKLART sönder..
*Skola-Ja just nu känns det bara som man vill ha sommarlov direkt, orkar inte massa prov & läxor..

onsdag

Hej sötnosar! Idag vaknade jag halv 8, kollade på film och gjorde mig i ordning. Sedan gick jag till dagiset, det var kul och hade rast 13 så jag gick in på datan och drack hallon te, och sedan tog jag en massage stund haha.
Har nyss varit ute lite och träffat några, nu är jag hemma och snackar med folk. puss

tisdag

Hej sötisar :) Läsarna går uppåt, tack för att ni gillar min blogg. Antar absolut att det kommer bli flera bilder nu när jag har en iphone 4, för då kan man ta kort och sen ladda upp det direkt på bara ett klick! Sitter och snackar med folk,. om en kvart ska jag dra och träffa ida vi ska ju på konfan kl 5. Kollar runt på olika applikationer som jag ska ladda ner har redan fått tips av några, tack! :) Jag vill ha tillbaka min gamla mobil, nej knappast är jätte nöjd med iphonen och ja fan den äger! Idag på dagiset var det ganska najs, på min rast så satt jag vid facebook och drack te och sedan tog jag en liten stund i masage stolen, härligt! Konfan slutar 7, hahah kan lova att då kommer jag sitta fastklistrad framför min iphone HAHHA. Puss älskar mitt liv och älskar er mina läsare ♥

Måndag v.18

Hej! Idag har jag varit och praoat hos dom stora barnen (4-5 år), det gick bra. Fick gå hem ungefär halv 3 och när jag kom hem var pappa hemma (brandman så han var ledig idag), och kan ni gissa vad han sa? Han sa att jag fick välja vilken mobil som helst, och 2 timmar senare har jag en iphone 4 av mamma och pappa helt plötsligt. Min lyckodag idag, haha vet inte vad jag gjort för att färtjäna det haha men glad är jag! :D puss


Utsidan/insidan

Ja man kan ju undra vad som egentligen ör viktigast, själv tycker jag såhär.

Kompisar är absolut viktigaste att dom har en bra insida, jag väljer inte mina kompisar efter utseende utan jag väljer dom som är bra för mig. Dom som alltid finns där, dom som man kan lita på & sprider gjädje omkring sig.

Killar ja jag ska vara ärlig att jag skulle aldrig vara tillsammans med en kille som jag inte tycker är snygg. Han måste vara det, men såklart så är insidan lika viktig. Det är den som man liksom blir kär i, man blir kär i hur han är och inte hur han ser ut. Tycker faktiskt att det här utrycket stämmer "Utsidan ger insidan en chans" ja tyvärr är det så.

Men jag tror även att det finns en för alla, vissa tycker man är jätte fula och vissa tycker man är jätte snygga. Man har olika smak och därför så finns det en för alla, det finns alltid någon.

Min utsida (utseende) : Jag har brunt hår, ganska långt hår. Jag är 170 cm över marken, jag har blå ögon som jag ofta får komplimang för, extra ögonfärgen. Tyvärr har jag inte så långa ögonfransar som jag skulle vilja men det är inget stort problem för mig.

Min insida (personlighet) : Ja det är ju svårt att beskriva sig själv för man vet ju inte men man får helt enkelt gå på vad andra säger. Mina vänner tycker att jag är en man kan lita på & säga allt till, jag bryr mig om alla mina vänner och vill att dom ska må bra. Jag får folk att skratta och ja jag skrattar år lite allt möjligt, haha oftast glad och vill allas bästa. Jag har bra självförtroende och tänker bra saker istället för dåliga, vad är det för mening att hitta fel liksom? Ja hoppas nu ni vet lite vad jag tycker! :) Puss

Valborg

Hej sötnosar! Igår firade jag valborg med några kompisar i Bromma, jätte mysigt! Blev rätt sent igår, och vaknade för en timme sedan (12.30) rekord för mig hahah. Idag är jag LITE seg så ska bara ta det lungt, imorgon fortsätter praon. Puss

Ska få en ny mobil, pappa frågade om jag ville ha iphone men i såna fall vill jag kanske ha iphone 5 och den har ju inte kommit ut. Men är faktiskt inte säker på om jag vill ha en dån mobil.. Den stora frågan är vilken mobil ska jag köpa? :)


RSS 2.0