Hiss/diss


*Midsommar- älskar det för det är liksom en mysig tradition i sverige.
*Sidney- super nöjd att vi skaffade hund, border collie Sidney. Skit söt & helt underbar!
*Glass- sommaren+glass = BÄST!
*Sova- ja vem gillar inte att sova ut?
*Ledig klädsel- Älskar shorts och sen bara något linne till, bort med alla jackor.
*Sol- ja vad är sommaren utan sol? Man vill ju bli brun.


*Regn- Nu har det regnat i två dagar -.-
*Boston- Boston vann Stanley cup & jag hejade ju på Vancouver!!

Måndag

Hej sötnosar! Idag har jag varit med en kompis, det har varit himla dåligt väder.. Imorgon ska jag packa, ska ju fira midsommar i Småland. Har inte så mycket att skriva faktiskt, är super glad att det är sommarlov det är verkligen jätte skönt. Att bara kunna sova ut & kunna vara uppe hur länge man vill, härligt! Ni som har mitt nummer, det är bara att messa om ni vill ses någon dag! :)

lööördag

Hej sötnosar :) Sommarlovet har haft en grymt bra start, har varit med kompisar varje dag förutom i måndags då jag tog en slapp dag, skönt det också. På onsdag åker jag + familjen till Småland, där vi ska fira midsommar med släkten på pappas sida + min superduper kompis, Emma. Vi ska stanna där en vecka sedan drar familjen hem och jag stannar hos Emma tror jag. Puss sötisar!


onsdag

Tjenare :) Idag vaknade jag kl 10, käkade frukost och fixade mig. Sedan träffade jag Thea ungefär kl 12, vi beställde biljetter till "Baksmällan part 2", sedan käkade vi på donken och drog till kungsträdgården och djurgården och sen så började bion. Den var grymt bra, bästa filmen alltså, mycket bättre än första! I natt kl 2 är det final i Stanley cup som jag absolut måste se och ska se. Imorgon ska jag träffa Sofia kl 11, hahah kommer typ vara halv död då för matchen slutar kl 5 på morgonen .. Aja, sen på fredag ska jag träffa Mimmi. :)


14 juni 2011

Hej sötnosar :) I fredags fick vi sommarlov, helt underbart men samtidigt overkligt att man ska vara ledig så länge och bara göra massa roliga saker. I fredags efter skolavslutningen så träffade jag Linnea vi åkte till Djurgården och myste, snackade, lyssnade på musik och hade någon slags picknik. I helgen var vi på landet, då fick farmor träffa Sidney och så träffade jag en kompis där. Igår hade jag bara en skön dag och idag har jag tränat och varit på stan. Imorgon ska jag träffa Thea, det var länge sen det ska bli super kul! På torsdag blir det Sofia också.
Sidney växer för varje dag som går, vi har haft han i en och en halv vecka, super härligt!


Fredag/Lördag

Igår (fredag) hämtade vi Sidnney klockan 11, hundar brukar ofta spy i bilen på sin första bilresa och han hade aldrig varit ute förut men det funkade utmärkt han spydde inte en gång han låg och sov och lekte. När vi kom hem så gick vi till en park och tränade han i koppel, och var ute på gården där han får vara lös. Har nog gått ut med honom 7 gånger bara igår hahah, och en idag redan. Men fan är så jävla nöjd, han håller på att lära sig sitt och ligg och att bli rumsren. Jag har tidigare varit rädd för hundar men det har gått över mer och mer och nu är jag knappast rädd för Sidney, världens bästa hund ♥ Puss

torsdag

Tjenare (: Vaknade halv 12 idag blev rätt sent igår, åt frukost och fixade mig i ordning. Sedan städade jag mitt rum som var lite stökigt, imorgon kommer Sidney så vi har fixat massa grejer till honom bl.a leksaker, koppel, tandborste, mat osv. Vi ska hämta han imorgon kl 11, det ska verkligen bli jätte kul. Tidigare har jag varit VÄLDIGT rädd för hundar, men det har gått över det mesta och det är jag väldigt glad för. Sidney är 2 månader imorgon, han är svart och vit för er som inte vet hur en border collie ser ut. Det är en ras som har väldigt lätt för att lära sig nya grejer, det ska bli super kul. Slänger in en bild på just en border collie, kanske kommer bilder på Sidney senare det vet man aldrig. Men här har ni en border collie :)

Border collien rankas som en av de intelligentaste hundarna i världen och kan förstå upp till 200 hundra ord!

Puss♥


1 juni = sommar

Tjenare :) Idag hade vi bara tre lektioner vi började att ha svenska där vi fick ha debatter om olika saker, sedan hade vi gympa då vi typ lekte dunken i haga parken haha, sen hade vi lunch och sedan engelska där vi fortsatte med debatt, skulle egentligen ha NO också men vi slapp så vi slutade 12.45, jätte skönt! Jag, Mira och Molly drog till Vasa parken köpte lite smått och gott, Molly var tvungen att dra så jag och Mira satt kvar och snackade, jättemysigt!

RSS 2.0