Helg

Tack gode Gud för att det finns helger då man kan göra vafan man vill och bara ha det bäst. I fredags åkte jag till ett av våra landställen med pappa på motorcykel det var najs, sen där träffade jag några kompisar och farmor såklart.
Vi kom hem nyss, nu bär det snart iväg till några andra kompisar. Har nyss duschat :)) puss

Torsdag

Vad tiden går fort, det känns som det nyss var mars och nu är det nästan maj liksom. Våren är verkligen här och det är super fint väder! Den här sommaren kommer bli alldeles underbar, nästa sommar kanske jag ska åka på språkresa med en kompis. Vaknade vid 8, åt frukost och gjorde mig i ordning sedan gick jag till dagiset där jag praoar. Det var full rulle och ja haha fick knappt en lugn stund, läste sagor för barnen, var ute på gården med sötnosarna och vi åt mellanmål och allt möjligt. Jobbar 9-15 så det är ganska skönt ändå, fast börjar nästan fp hörselskada hahah näädå. Imorgon är det fredag och det ska verkligen bli jätte mysigt, är taggad till tusen!
Bara 5 veckor kvar i skolan för mig om man räknar bort praon. Nu ska jag gå och kolla lite på tv och göra en hallon smoothie. Mums!  Kisses love u guys

onsdag

Tjenare :) Idag så gick jag upp kl 8, åt frukost & fixade mig i ordning sen bärde det iväg till dagiset. Det var full rulle, men det är verkligen jätte kul alla barn är så söta och snälla. Mellan 1-3 år, nästa vecka blir det 4-5 åringar haha undra hur det ska gå, men det går säkert bra, slutade halv 3 och det var jätte skönt. Tänk två veckor utan prov/läxor :D puss

Tisdag 26 april

Hej! :) Vaknade kl 7, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sulle praoa kl 9 på ett dagis. Jag gick ditt och det gick jätte bra, det var mysigt med alla små söta barn och det gick riktigt bra. Hahah det är ett under om jag inte blir sjuk för dom har pussat överallt på mig och klängt haha, men dom var söta & snälla. Vid kl 4 fick jag gå hem, då träffade jag Ida och sen traäffade vi Johanna och drog till konfan. På konfan snackade vi om hur det kommer bli på själva konformationen. Ska hoppa in i duschen nu och få bort all sand efter ha grävt massa sandslott hahah. Puss


Hiss/diss


*Sommaren- så jäkla mysigt att grilla, ha picknik, bada i pool/hav , bara vara med kompisar och ha massa poolpartyyn!
*Släkt i USA- Härligt att ha släkt i usa, har det nästan överallt i olika storstäder och vet ni varför det är härligt? Jo för vi kommer typ att hälsa på bl.a en familj i Chicago nästa år kanske :))
*Kalla drycker- Hahah ja det låter konstigt men älskar verkligen iskall saft, läsk, vatten ja whatever bara det är kalt & gott!
*Vänner- Ja äkta vänner är det bästa man kan ha, dom som alltid finns där oavsätt vad och det finns bara några som jag verkligen litar på till 100 procent men har många andra vänner också men kanske inte direkt kan säga allt till dom


Vinter- Ja som sagt så ligger det bakom oss nu men gillar verkligen inte kyla uscha, och det värsta som finns är att få snö i nacken..
Avensjuka människor- Ja dom som inte kan unna andra att ha det bättre, och då ska man tydligen göra livet surt för dom istället. Sök hjälp!
Mjölk - Usch säger jag bara!


Det var lite från mig haha, ja nu ska jag kolla på tv puss love u guys

Påsk helgen

I torsdags åkte min familj upp till mammas släkt i ånge och sundsvall. Där träffade vi mormor och morfar och kusinerna. Det var mysigt! Kom hem för någon timme sedan har suttit på balkongen och solat. SÅ himla skönt väder, nästan sommar väder ju. Imorgon ska jag praoa på mitt gamla dagis vet inte riktigt hur det blir men hoppas de blir bra haha, sen vid halv 4 någon gång ska jag träffa Ida och vi ska då dra till stan och sen blir det konfan.
Åhh vad jag har lust att ha picknik eller grilla :)) Ja, hoppas ni haft en bra påskhelg det har jag haft iallafall.

kyss

Ganska gammal bild men har ingen annan på den här datorn.

torsdag 4 april

Hej fina ni :) Har hänt massor av saker men vissa lite privata så det kommer jag tyvärr inte skriva på bloggen. Om två timmar bär det iväg till sundsvall där vi ska hälsa på kusinerna kanske och sedan mormor och morfar. Det blir säkert jätte mysigt, som det brukar vara! Kommer hem på måndag och då ska våran skola praoa i två veckor, själv ska jag praoa på ett dagis. Det blir härligt att inte ha några läxor eller någonting! Ni som har mitt nummer kan messa, ska dra nu. Puss♥


Om mig själv

Det var ett tag sist ganska länge sen faktiskt, tänkte börja blogga lite igen kanske när jag liksom har tid och vill skriva av mig. Har fått nya besökare och ni kanske inte vet så mycket om mig så jag tänkte försöka berätta lite om mig själv.

Jag heter Amanda och jag fyller 15 år 8 augusti. Jag bor i stockholm innerstad, vasa stan. Jag bor i en lägenhet med min familj, min lilla syster Johanna snart 13 år, pappa och mamma. Jag älskar att resa och så ofta det går brukar vi åka till vårat landställe i Torrevieja, Alicante (Spanien). Som människa tror jag att jag är den man kan säga allt till, den som alltid finns där och vill att alla runt omkring ska må bra. Visst har jag dåliga sidor också, men det har ju alla? Jag tycker exempel inte om att gå upp tidigt, det kanske inte är bästa tiden om man vill ha ett bra svar. Jag kan även bli lite sur om jag inte får det jag vill, men jag är inte bortskämd för det. Jag gillar vardags lyx, det små lilla som gör att vardagen går runt. Min favorit årstid är sommar såklart, jag älskar värmen och alla möjligheter man har som att bli brun & snygg, och att bada, eller bara att hänga med kompisar. Brukar ofta vara på Ljusterö där vi även har landställe, där är det bra med att bjuda in några vänner och ha poolparty, kanske ta en drink vid poolen? Våren tycker jag även är härligt att se hur det håller på att bli sommar, då man kan börja använda skinjacka, converse och kanske shorts? Ja, det är allt härligt det! Jag tycker väl inte skolan är så jätte kul direkt, men lärorikt. I framtiden vill jag bo i Spanien och leva livet där, så antar att skolan behövs för att nå ditt därför gör jag alltid mitt bästa. Men visst jag skulle hellre vara ledig och få göra det jag älskar men ändå. Jag har gått på fotboll i 5 år började när jag gick i sexårs, men slutade jag tyckte inte att man utvecklades ville liksom ha en utmaning. Jag har även gått på badminton i 2 år, det var riktigt kul , men sen slutade typ alla som jag var med och även jag. Just nu funderar jag på att ha en privat trännare i tennis i sommar, har alltid gillar racket sportrer och det verkar väldigt kul att testa något nytt. Jag försöker se positivt på det mesta & vara en glad tjej, visst kommer det stunder då det är svårt att hela tiden vara positiv det beror faktiskt på vilka jag är med, om jag är med några dryga människor som inte kan skratta så blir jag väl också sånn men för det mesta är jag med såna jag verkligen trivs med. Jag gillar inte människor som är avensjuka, som inte kan unna andra att faktiskt må bra och vara lyckliga. Jag gillar inte heller falska människor som är för fega att ha en åsikt och säga vad dom känner. Jag är nöjd med mitt liv och blir starkare och starkare för varje gång det är någon som försöker trycka ner en, det är synd om avensjuka människor så man får helt enkelt tänka att dom är ju jävligt olyckliga och då har dom inget annat för sig än att klampa ner på andra, de tror jag vi människor alla har märkt. Men nog om det, för den här bloggen är inte till för såna människor. Jag äger denna blogg för att skriva om min vardag, mina tankar och ja allt möjligt.

Ska försöka skriva lite ibland, så ofta jag kan och orkar, men nu vet ni lite mera om mig haha grattis till den som orkade läsa allt! :)

RSS 2.0