Hissar och dissar


*Sommar - Jag älskar verkligen sommar, när det är varmt och man kan sola och bada. Och ta en glass vid poolen elr havet. Det är absolut super bäst! Och det är skönt att man bara kan ha shorts och ett linne eller något sånt. Det är verkligen en hiss!
*Resa - Det är alltid kul att resa till ett annat land. Det är oftast varmt (om det är en solsemester) och det är ny miljö, kultur och nya människor.
*Riktiga kompisar- Kompisar som alltid fin där för en, dom som alltid stöttar och dom som verkligen lyssnar när man har det svårt. Och dom har man alltid kul med. Dom som älskar en för den man är. Dom riktiga kompisarna är dom som man inte behöver låtsas att man är någon som man inte är.
*Helger - Då har man tid att vara med kompisar som man kanske inte hinner med på vardagarna, och det är ju aldrig fel att få sova ut på morgonen. Alla älskar helger!


*skola- Det är ju alltid kul att träffa kompisarna men usch på alla läxor, prov och att behöva gå upp tidigt på morgonen.
*Falska så kallade vänner- Dom som det inte duger att vara sig själv. Dom som gör att man själv är dum eller gör dumma grejer. Dom som bara pratar om sig själv och aldrig lyssnar. Dom som snackar skit om en när man inte är med (man får ju alltid reda på det så ja skyll dig själv, ni som snackar skit). Dom som är taskiga, skrattar åt en , säger taskiga grejer fast man inte gjort något. Och dom som inte förstår vad den gjort för fel.
*vinter- visst är det mysigt på julafton och på jul lovet med snö? Men inte ända till mars. Det räcker med jullovet men inte mer.
*sjuk-när man är sjuk, det gillar väl ingen? När man är illamående eller något. Nej det är inte kul!

Det var mina hissar och dissar för idag , puss / amanda

Kommentarer
Postat av: Izabella

SOMMAR <333333333333

2010-03-22 @ 19:44:07
URL: http://hungary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0